Noutati

Echipamente de masurare a energiei electrice

Eco-eye - contor de energie "fara fir"

  Contorul de energie electrica Eco-eye produs in Marea Britanie, este produsul ideal pentru aceste aplicatii. Determinarea consumului de energie  pentru orice echipament, dar si pentru o locuinta intreaga devine o misiune foarte usoara pentru oricine. Nu este nevoie de de specializare pentru instalarea lui. Acest dispozitiv functioneaza wireless (fara fir) si poate face determinari pentru:

 

- consumul de energie electrica in KWh

- costul energiei electrice consumate in €,$ si £

- cantitatea de CO2

  Acest dispozitiv va ofera posibilitatea sa urmariti in mod continuu consumul de energie electrica si va ajuta sa faceti economii de energie. Eco-eya va ajuta sa monitorizati in mod continuu acest consum in Kilowati-ora (KWh) , sau printr-o simpla apasare de buton puteti vizualiza face transformarea in Euro sau unitati de CO2.

Acest dispozitiv va permite afisarea informatilor pentru o ora, zi, saptamana, luna sau an, oferindu-va posibilitatea unica sa detineti controlul consumului propriu de energie electrica. Acest dispozitiv functioneaza wireless, ceea ce va permite sa instalati dispozitivul in orice locatie, din raza de actiune a transmitatorului. 

1.  Eco-eye - Elite

  • Eco-eye este compus dintr-o unitate de transmisie atasata unui cablu cu terminatie in unitatea de masura.

  • De asemenea Eco-eye Elite dispune de un afisaj mare care este mult mai usor de citit de la distanta, care poate fi portabil, stationar sau poate fi montat pe zid.

  • Analiza costului se poate face pe ora, zi, saptamana, luna sau an.

  • Optiuni de afisare: Kilowatts, £s, (€ and $ versiuni de software), emisii CO2 - spe ora, zi, saptamana, luna sau an.

  • Functie de memorie - dispune de abilitatea de a verifica istoricul masuratorilor

  • Masurare in timp real cu actualizare la fiecare 4 secunde sau 30 secunde (power save option)

  • Foloseste  4x baterii tip AA sau poate fi utilizat un adaptor AC ca optiune. Consumul este nesemnificativ. bateriile pot resiste 6 luni in functionare continua.

  • Fabricat in Marea Britanie.

2.  Eco-eye Mini 

Eco-eye Mini are aceleasi caracteristici si functionalitate ca si Elite, utilizand aceeasi tehnologie. In schimb dispune de un design mai compact, putand fi utilizat mai usor in locuinta pentru a verifica consumul echipamntelor individuale (fier de calcat, frigider, computer, Televizor, etc).

Cea mai mare atractie in schimb o reprezinta pretul care este mult mai mic in comparatie cu Elite.

LPU00026Eco-eye Mini